Sandaler fra Birkenstock er elsket af naturmennesker

Sandaler fra Birkenstock er elsket af naturmennesker

Tæerne har virkelig brug for luft i den søde sommertid. Alle fødder elsker sandaler, når bare man giver dem den rigtige slags. Her er Birkenstock altså creme de la creme, når du vil forkæle dine fødder. Det naturlige fodtøj hitter hos alle, men især mennesker med hang til natur og friluftsliv har fået øjnene op for de dejlige sandaler. Dog behøver man ikke at være hverken spejder eller naturfreak for at gå med Birkenstock.

Håndværksmæssig stolthed

Birkenstock er et brand med begge ben solidt plantet i jorden. Firmaet har sine aner tilbage til det herrens år 1774, hvor Johann Adam Birkenstock blev registreret i en tysk kirkebog, som “skomager og undersåt”. I alle år der er gået siden, har firmaet udviklet den håndværksmæssige kvalitet og viden, der ligger bag de fodvenlige sandaler, man kan købe den dag i dag, og selvom mange af modellerne er gået hen og blevet moderne klassikere, kommer der løbende nye produkter til.

Det perfekte fodtøj til sommer og sol

Birkenstocks sandaler udmærker sig ved at være ortopædisk korrekte – altså fodformede, men uden at virke klodsede eller “firkantede”. De fleste sandaler lader naturligvis foden ånde, men Birkenstock tager skridtet videre idet de også er anatomisk korrekt udformede. De er fremstillet i naturlige materialer, der ikke udvikler grim lugt, men i det hele taget føles som en naturlig forlængelse af kroppen, når man har dem på. Den gode korksål giver god støddæmpning, og gør at man kan gå mange timer i sine sandaler, uden at blive træt i hverken fødderne eller resten af kroppen. Derfor egner sig Birkenstock sandaler såvel til vandreturen som en slentretur i byen.

Moderne fodtøj i mange varianter

Vist er Birkenstock sandaler det perfekte fodtøj til dig, som er naturmenneske, og bare elsker at færdes i det fri, men med et par Birkenstock på fødderne behøver du ikke at skifte fodtøj når du skal i byen. Sandalerne kommer i mange stilrene modeller. Udformning og materiale varierer fra læder til kunststof, og har naturligvis den klassiske korksål. Den klassiske sandal er fremstillet med overdel af læder eller ruskind og med ruskind som indersål. Under korksålen er sandalen udstyret med en EVA-sål i det for Birkenstock så kendte mønster. Hvis man ikke bryder sig om at bruge læder, findes der også et nyt materiale, så kaldt Birko-Flor®, som umiddelbart ligner læder, men faktisk er syntetisk. Men selvom det er syntetisk, er det lavet ud fra en unik opskrift, der gør at sandalerne ikke kommer til at lugte. Ulempen ved Birko-Flor® kan være at disse sandaler ikke rigtig får patina. Men så har man til gengæld et par sandaler, der altid ser nye ud!

Anatomisk badesandal

Faktisk kan man nu også få en smart og fodrigtig badesandal i det klassiske Birkenstock look. Badesandalen er fremstillet af ren EVA, og gør altså at man kan tage det klassiske Birkenstock look med på stranden uden at være bange for at ødelægge sine sandaler med sand og vand. De findes i et væld af farver, og er virkelig cool at have med på badeferien. Det lette EVA-materiale gør også at de næsten ingenting vejer i feriekufferten. Desuden findes de som sagt i mange farver, så hvorfor ikke vælge en farve til hvert familiemedlem?

Casual og afslappet til alle lejligheder

Birkenstock sandaler fås i så mange modeller, farver og udformninger, at du sagtens kan investere i flere par. Disse sandaler kan netop ses som en investering, da de holder virkelig længe, og jo mere du går med dem, desto mere vil de forme sig efter din fod. De mange modeller og ikke mindst farver, gør at der altid vil være et par sandaler, hvad enten du skal på vandretur, eller til en finere forestilling. Birkenstock sandaler er både cool og casual. De kan sagtens bruges både sammen med praktisk tøj, og til den pæne kjole eller lækre hørbukser. Med Birkenstock sandaler går man, så at sige, aldrig galt i byen.

En investering i din sundhed

Når du køber et par Birkenstock sandaler, investerer du også i dit fysiske helbred. Vi går alt for meget i sko, der hverken er anatomiske eller åndbare. Fødderne er lukket inde i tæt fodtøj mange timer på daglig basis, og det får konsekvenser for ikke kun fødderne, men også for resten af kroppen. Ikke mindst ryggen kan tage skade af at vi går i fodtøj, der nok ser smart ud, men ikke egner sig til fødderne. Tag et kig på din fods form, og se så på dine almindelige sko. Ser de ud til at være et match? Ellers bør du nok tage dit fodtøj op til revurdering. Et par Birkenstock sandaler er også perfekte som fodtøj på jobbet hele året. Hvad enten du går eller står meget på din arbejdsplads, eller du sidder meget ned, vil dine fødder elske dig for at få luft og en anatomisk rigtig indesko. Dine fødder fortjener et godt arbejdsmiljø!

Birkenstock sandaler er for alle

De lækre sandaler findes i størrelser helt fra 24 til 46. Det vil sige, at de bogstavelig talt spænder fra de helt små fødder til de største. Modellerne er også så casual, at de passer til alle. De fleste af dem har faktisk en unisex udformning. Ikke desto mindre laves sandalerne også i mere sprælske farver og mønstre, hvis man vil skrue lidt op for stemningen, eller man f.eks. har et barn, der elsker lyserøde blomster. Også modellerne til voksne findes med et mere feminint touch, men generelt kan man sige, at de fleste modeller faktisk er for alle. Så her kan mor og datter eller far og søn sagtens finde matchende par!

Et fornuftigt prisleje

Med en Birkenstock sandal får du meget for pengene. Der findes godt nok en række kopier på markedet, der søger at efterligne originalen, men vil man have den kendte kvalitet og ditto holdbarhed, er det den ægte vare man skal gå efter. Det kan bedst betale sig i det lange løb, og dine fødder vil helt sikkert takke dig for dit valg.

Skriv en kommentar

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *