Tag dine smykker af, før du går ud i naturen

Tag dine smykker af, før du går ud i naturen

Smykker er skønne. Det er bestemt ikke uden grund, at så mange går med dem hver eneste dag. De er pæne at se på, og de kan gøre noget godt for dit udseende. Smykker kan udtrykke personlighed og have stor affektionsværdi.

Når du har nogle smukke smykker, skal du sørge for at passe på dem. Du vil blive ked af det, hvis du mister dem, eller de går i stykker. Især hvis det er, fordi du ikke har passet ordentligt på dem.

Pas på med elementerne

Når du har dine smykker på i naturen, bliver de udsat for en del. Elementernes rasen rammer også dine smykker. Regn gør dem våde, havvand endnu mere. Sol og vind slider på dem, og jord sviner og slider.

Selvom smykker ofte er fremstillet af ret hårdføre materialer, så kan de alligevel blive påvirket. De kan blive beskidte, men de kan også blive slidte.

Tag derfor dine smykker af, når du skal i naturen. Hvis du skal ud at bade, så hav ikke dine bedste smykker på. Når du skal i haven og luge ukrudt, så tag dine ringe af eller tag som minimum nogle havehandsker på.

Lad dem ikke blive væk

Når du tager dine ringe af for at gå i haven, skal du være opmærksom. Det samme gælder, når du tager din halskæde og dine andre smykker af for at bade. Vær opmærksom på, hvor du lægger dem.

Udenfor bliver små ting nemt væk. Lægger du dine smykker på dit badelagen, så kan de blive væk. Når du samler dit badelagen op for at tørre dig, falder dine smykker ned i sandet. Der bliver de dækket til, fordi sand nemt flytter på sig. Så kan du ikke finde dem. Dine ringe, som du har taget af for at luge ukrudt, kan også nemt blive væk blandt haveredskaber, planter og jord.

Sørg for at planlægge, så du tager smykkerne af, før du tager af sted. Alternativt kan du sørge for at have en lomme i dit tøj eller i din taske. Så kan du lægge dem deri.

Naturen er ikke farlig

Selvom naturen kan slide meget på dine smykker, skal du ikke tænke på den som farlig. Du skal bare huske at tænke dig om, når du begiver dig ud i den. Men tænke dig om bør du gøre i alle situationer, når det handler om at passe på dine smykker.
De kan have stor værdi og stor affektionsværdi. Det er derfor, vi passer på dem. Det er derfor, de ikke skal blive væk blandt tang eller blade og anemoner. Du kan godt have smykker på i naturen, men vælg ikke dine bedste smykker. For naturen slider på dine smykker. Tænk også på at skylle dem, når du kommer hjem, hvis de har været udsat for saltvand eller jord. Det er godt at få skyllet jord og salt af, så det ikke sidder og slider på metallet.

Skriv en kommentar

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *