Gør madlavning i naturen til din nye hobby

Gør madlavning i naturen til din nye hobby

Står du og mangler en ny sommerhobby? Det kan være, at du føler dig inspireret af madlavning, og at du også kan lide at færdes udendørs. Du kan få ekstra sommerhygge, ved at gøre udendørs madlavning til en ny hobby.

Der findes mange måder at lave mad på udendørs. Blandt de mest udbredte måder at lave mad på udenfor, er grill og bål. En mere overset mulighed er den klassiske Trangia. Det lille stormkøkken er smart til campingture, men det kan også bruges til hygge og madlavning i haven.

Det perfekte grej til ferien eller baghaven

Udendørs ferier er uden tvivl en af de mest hyggelige og givende ferieformer. Man får fri adgang til skøn natur, nærvær, og en masse hygge. Tricket er, at finde den bedste måde at lave mad udendørs. Det kan være stressende, hvis man ikke kan få gang i bålet. Et rejsekøkken er perfekt, hvis du har sommerplaner om at tage på campingferie, trekkingture, eller andre former for udendørs aktiviteter.

Mad som er tilberedt udendørs, har sin helt egen smag og charme. Mad smager også bedre efter en lang cykeltur eller vandretur igennem skøn natur. Med et transportabelt køkken, kan du lave mad nemt stort set hvor som helst. Med en Trangia bliver det nemt og inspirerende at lave mad, når du er på udendørs ferie.

Et lille udendørs køkken er også helt perfekt til aftner i baghaven. Brug den for sig selv, eller som et supplement til bål eller grill. En Trangia gør det sjovt for børnene at være med til madlavningen, selvfølgelig under voksent opsyn.

Hvilken model er bedst til mine behov?

Trangia er det originale mærke inden for stormkøkkener. Dette brand har siden 1925 produceret forskellige udekøkkener, og princippet er forblevet det samme siden begyndelsen. Der er dog efterhånden en solid række varianter samt tilbehør.

Stormkøkkenerne fra Trangia findes i forskellige størrelser, så der er noget til et hvert formål. Når du skal vælge hvilken passer bedst til dig, kan du overveje hvor mange mennesker du ønsker at lave mad til ad gangen. Den velkendte Mini-Trangia er perfekt hvis du ønsker at lave mad til 1 person. Derudover findes Serie 27 og Serie 25. 27 passer til 1-2 personer, og 25 passer til 3-4 personer.

Hvis du skal på vandretur, kan en mindre variant være god, da den sparer dig for en del unødig vægt. Overvej også hvilket materiale du vil købe din Trangia i. Den velkendte klassiske Trangia er lavet i Ultralet aluminium, og dette materiale er perfekt, hvis letvægt er en høj prioritet for dig. Vælg hårdioniseret aluminium, hvis du ønsker et særdeles stærkt og holdbart sæt. Stormkøkkenet findes også med teflon-belægning. Denne belægning er smart, hvis du ønsker at tilberede kødretter, pandekager eller andet som kan klistre sig fast.

Uanset hvilken type du vælger, vil du helt sikkert få masser af glæde ud af din Trangia. Dit stormkøkken kan holde i årevis, så du kan nyde de naturlige omgivelser imens du laver mad til dig selv og dine nærmeste.

Skriv en kommentar

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *