Softguns er sjov og spas for den legeglade voksne

Softguns er sjov og spas for den legeglade voksne

Der findes flere fantasifulde ’voksne’ derude, der altid helt giver slip på deres indre barn. Eller som blot nyder stadig at finde tilbage til den barnlige side. Det er sundt at klatre i træer eller opfinde sjove lege, da alt dette udnytter hele den højre side af vores hjerne. Den side hvor kreativiteten gemmer sig.

Men i en meget voksenstyret verden hvor det hele skal gå så hurtigt, og effektivisering sidder i højsædet, kan det være svært at finde rum til at slippe sit indre barn løs.

Har du børn, bliver der selvfølgelig brugt rigeligt tid på at lege omringet af dem, men det kan være du gerne vil udfordre din kreativitet med ligesindede. Alt dette kan du finde løsninger på i nedenstående artikel.

Leg lidt rundt med en blød pistol

Bedre kendt som en ’softgun’. En softgun er en tro kopi af det rigtige våben, men dog med noget mere harmløse patroner. Patronerne i en softgun er små plastikkugler på 6 mm. Du kan mærke når du bliver ramt, og bliver du skudt uden beskyttelse kan det godt give blå mærker, men det er nu alligevel noget mindre farligt end en rigtig patron – og er blå mærker ikke også en fast del af leg?

At lege rundt med softguns er lidt som at spille videospil i virkeligheden. Man deler sig op i hold, skal overtage hinandens base og får lov til at fyre løs på sine venner. I kørte træk voksenudgaven af cowboyer og indianere.

Inden du køber dig en softgun er det dog vigtigt du læser op på reglerne, for af politiet bliver de stadig anset som våben. Du kan ikke købe din egen softgun før du er fyldt over 18, og selv når du som voksen er det ulovligt at bære softguns i offentligheden, af frygt for at det bliver misforstået som en pistol og skaber panik, eller det der kunne være værre.

Få penge til det helt fede legetøj

Softguns (og andre former for legetøj til voksne) er måske sjove at lege med, men ligesom med næsten alt andet her i livet, så koster de også penge. Ofte ok mange penge. Det er selvfølgelig det værd, for hvad du bruger økonomisk, får du tilbage i årevis af sjov og underholdning.

Men lige at få skrabet pengene sammen til i første omgang at få anskaffet dig en softgun, kan godt tage sin tid, især hvis du ikke er typen der er den bedste til det der med opsparing.

Der findes heldigvis en god løsning på dette – lån. Med et lån har du pengene i lommen og kan få dig alt det udstyr du skal bruge til at komme i gang med din softgun karriere. Kan du slet ikke vente med at komme i gang, kunne du overveje at tage et quicklån, frem for et lån i banken.

Et quick lån er som navnet hentyder til, det hurtigste lån at tage. Svar tiden på din ansøgning ligger for det meste mellem 30 minutter og få sekunder, og du kan flere steder låne helt op til 25.000 kr. – også selvom du først lige er fyldt 18.

Dette er selvfølgelig forskelligt fra bank til bank, så husk at læse op på alt det med småt, så du er klar over præcis hvilken aftale du skriver under på.

Skulle det være noget med nogle drager?

Er du knap så meget til den vildeste udendørssport, og vil hellere bare udfolde vingerne på din fantasi, så er det måske i stedet et brætspil du burde kigge efter.

De seneste år har det kendte spil Dungeons & Dragons fra 70-80’erne, genfundet sin popularitet. Det går i korte træk ud på at man hver især som spiller finder på en karakter man rollespiller som, og udpeger så en person der skal være spilmesteren. Spilmesteren styre det eventyr ens karakterer går på, og det er deres job at holde hoved og hale i de forskellige regler.

I Dungeons & Dragons (også blot kendt som D&D) bliver fantasien virkelig sat på prøve, da man skal forestille sig de mange scenarier man bliver udsat for, og selv tage beslutningerne om hvor man vil hen, og man vil gøre.

Det er et sjovt brætspil der virkelig kan samle en vennegruppe, og som man kan få mange gode timer til at gå med.

Skriv en kommentar

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *