Når man har computerspil som hobby, sætter kun fantasien grænser

Når man har computerspil som hobby, sætter kun fantasien grænser

Mange spiller computer, og det bliver mere og mere populært med tiden. Gennem tiden er nogle serier blevet så populære, at man næsten ikke kan snakke om gaming uden at nævne dem. Ét af de spil er GTA, som er en forkortet version af Grand Theft Auto. I spillet kan man frit bevæge sig rundt, begå kriminalitet, klare udfordringerne og leve sit liv som nærmest en parallel til den virkelige verden, men i spiluniverset gælder der andre regler. Her kan man nemlig ændre spillet, som man har lyst til, hvis man bare er forberedt på at trykke på en masse knapper meget hurtigt.

Er det Harry Potter?

Du kommer flyvende over Los Santos i GTA: San Andreas eller GTA 5. Du beundrer naturen, du ser bilerne køre på vejen, og du har intet at frygte dér flere hundrede meter oppe i luften. Men du sidder ikke i ét af de famøse jagerfly, og det er heller ikke propellerne fra en helikopter, du kan høre. Nej, du sidder i en helt almindelig, billig amerikansk familiebil, men hvor alle NPC’er i den store amerikanske by må affinde sig med at køre på vejene, har du adgang til det stærkeste værktøj: GTA snydekoder.

GTA snydekoder: En verden af muligheder

Snydekoder i GTA kan give dig en masse fordele – eller ulemper – afhængig af interesse. Du kan få en kampvogn til at dumpe ned fra himlen, du kan som sagt få biler til at flyve, og du kan gøre dig selv udødeligt. Men GTA handler jo om at være lovløs. Det handler om at begå forbrydelser, klare udfordringer og leve livet i byen, mens man konstant frygter for at køre galt eller blive skudt af politiet. Derfor vælger mange at bruge snydekoder til at få hele politi- og militærstyrken efter sig, så de kan mærke adrenalinen af at prøve at slippe væk. Det er bestemt ikke nemt, og det kræver mod og vilje ikke at fyre en anden snydekode af undervejs, når det hele bliver lidt hektisk. En kampvogn kunne gøre underværker, når man sådan er blevet omringet af ordensmagten.

Umenneskeligt

Hvis køretøjer ikke lige er din kop te, er der mange snydekoder, du kan bruge, som ændrer ved andre ting. Du kan fx skifte vejret, sætte spillet i slowmotion, og så kan du påvirke din egen karakters krop på forskellige måder. Snydekoder findes i alle GTA-spillene, såsom GTA:SA, GTA 3, GTA 4, GTA 5, og vi har nok ikke set det sidste spil med GTA snydekoder endnu. Hvis du bare vil løbe rundt og lave kaos, kan du gøre din mand stærkere. Du kan gøre, at han hopper højere. Du kan gøre, at han løber hurtigere. Du kan give dig selv fuld udrustning med skudsikker vest og det hele. Du kan faktisk – sådan mere eller mindre – gør lige hvad der passer dig, når du først får fundet en oversigt over snydekoder og gå i gang. Disse snydekoder fungerer både på konsol, altså Playstation og XBOX, og på computer.

Skriv en kommentar

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *